Üretici Birliğinde hayvansal üretimde kapasite nasıl belirlenir?

Sütte; Bu ürün bazında kurulacak birliğin, asgarî pazarlanabilir süt üretimi yıllık üç bin altı yüz ton olması gerekir. Kırmızı ette; Bu ürün bazında kurulacak birliğin, asgarî pazarlanabilir et üretimi yıllık üç yüz yirmi ton olması gerekir. Kanatlı hayvan etinde; Bu ürün bazında kurulacak birliğin, asgarî yüz bin adet yıllık üretim kapasitesine sahip olması gerekir. Yumurtada; Bu ürün bazında kurulacak birliğin, asgarî yumurta üretimi yıllık onaltı milyon adet olması gerekir. Balda; Bu ürün bazında kurulacak birliğin, asgarî bal üretim kapasitesi yıllık yirmidört ton olması gerekir. Koza veya ham ipekte; Bu guruptan kurulacak birliğin, asgarî üretim kapasitesi yıllık dört yüz kilogram olması gerekir.